Piersonstraat 5
6951 BD Dieren, Gelderland
0313 414 556
info@mijnzien.nl
Di - Za
Openingstijden per dag

Corona update

Corona-update!

Aangepaste openingstijden: Wij zijn dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00-13.00 uur.
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM op. Daarbij staan uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop en doen wij ons uiterste best ook onze bijdrage te leveren aan het indammen van de verdere uitbraak van het virus.

  • Dat betekent in de eerste plaats dat we nog meer dan voorheen op de hygiëne in de winkel letten en bijvoorbeeld alle apparatuur en instrumenten na ieder gebruik met alcohol schoonmaken.
  • We begroeten iedereen mondeling en houden zo veel als mogelijk de geadviseerde afstand aan.
  • Dankzij onze geavanceerde apparatuur is dat mogelijk en kunnen we nog nodige oogmetingen en andere onderzoeken uitvoeren. We doen momenteel geen oogdrukmetingen.
  • We werken zo veel mogelijk op afspraak zodat we het aantal personen in de winkel kunnen reguleren en er zo min mogelijk personeel aanwezig hoeft te zijn.
  • Niet direct noodzakelijke contactlenscontroles worden verschoven naar een later tijdstip, wanneer u klachten heeft staan wij natuurlijk voor u klaar.

Contactlenzen kunnen gewoon besteld worden. Bestelde contactlenzen en bijvoorbeeld halfjaarpakketten kunnen in de winkel afgehaald of desgewenst gratis thuisbezorgd worden. Laat ons even weten wat uw voorkeur heeft.

Onze audicien is ook aanwezig om service aan uw hoortoestellen of gehoorbescherming te verlenen. Onze medewerkers zijn alleen aanwezig als ze absoluut geen klachten hebben. Let u er alstublieft op dat u onze winkel alleen bezoekt als u geen klachten heeft, niet hoest, niest of zich niet lekker voelt. In ieder geval adviseren wij u dan uw bezoek even uit te stellen.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Team Verdonk Optiek – Optometrie
info@verdonkoptiek.nl
0313-414556  of voor een appje: 06-22275922